18.04.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ SOSYAL MEDYA KANALIYLA HİZMET VE FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Müftülüğümüz uzun zamandan beri açmış ve kullanmakta olduğu Facebook sosyal medyasındaki; Pazarlar Müftülüğü, Pazarlar Müftülüğü Vaaz ve İrşat Kanalı ve de Pazarlar Diyanet Gençlik sayfalarıyla  halkımızla iletişim, etkileşim kurmaya  ve hizmet sunmaya devam ediyor.

Hizmetlerimizi ve müftülüğümüzden haberler ile faaliyetlerimizi sosyal medyadan paylaşıp halkımıza ulaştırmanın çabası içerisindeyiz.

Salgın sebebiyle camilerimizin ibadete ara vermesi, bu hizmetimizin önemi daha da artmıştır.

Özellikle bu dönemde, salgınla ilgili kurumumuzun bilgilendirme ve faaliyet haberleri önem arz etmektedir.

Yine bu dönemde Canlı Kur’an Tilavetleri, bilgilendirme videoları, vaaz ve irşat videoları, başkanlığımızın faaliyet ve hizmet videoları, toplu ezkar, tesbih ve hatim  duaları, vefa grublarımızın çalışma ve hizmetleleri bu kanallar üzerinden sunulmaya devam etmekte hem ilçe halkımızın hem de diğer sosyal medya kullanıcılarının ilgi ve teveccühüne mazhar olmaktadır.

İçerisinde bulunduğumuz virüs salgını sıkıntısında, ayrı bir  yer ve öneme sahip bu hizmetimizi geliştirerek ve arttırırak sunmaya devam edeceğiz.

Halkımızdan beklentimiz bizleri takip etmeleri, başka kardeşlerimizin de istifade etmelerine  vesile olmalarıdır.

Sayfalarımızı takip etmek için SAĞ ALT KÖŞEDEKİ "Sosyal Medyadayız" bağlantılarını TIKLAYINIZ...