07.05.2024

“Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması” Pazarlar İlçe Müftülüğü Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Başkanlığımızca, toplumun yapı taşını oluşturan gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla pek çok alanda çeşitli çalışmalar yürütülmektedir.

Gençliğin dinî ve ahlaki değerlerini diri tutmak gayesiyle 09 Mart 2024 Cumartesi günü üniversite ve lise öğrencileri arasında ülke genelinde düzenlenen "Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması"n da ilimiz genelinde yarışmaya katılan lise öğrencilerine Müftülüğümüz tarafından özel ödüller belirlenmiştir.

İmanlı ve ahlaklı genç neslin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla tertip edilen Gençlik Bilgi Yarımasında İlçemizde sıralama şu şekilde gerçekleşmiştir.

1. olan Pazarlar Spor Lisesi öğrencimiz: Habibe ÖLMEZ 1000 TL

2. olan Pazarlar Anadolu Lisesi öğrencimiz: Hatice ERDİNÇ 750 TL

3. olan Pazarlar Spor Lisesi öğrencimiz: Nilay ÇETİN 500 TL

Belirlenen özel ödüller İlçemiz Üniversite Camii Okuma Salonunda İlçe Gençlik Koordinatörleri Ferdi GÜLCE ve Sevimnur AKSU’nun katılımlarıyla öğrencilere İlçe Müftümüz Sayın Yasin Sadettin YILDIZ tarafından takdim edildi.

İlçe Müftümüz Sayın Yasin Sadettin YILDIZ: ‘’Emeği geçen İlçe Gençlik Koordinatörlerimiz Ferdi GÜLCE ve Sevimnur AKSU ya ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederek öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diledi.’’