18.04.2024

ŞUBAT-2024 KİTAP OKU-YORUM PROJESİ TOPLANTISI ÜNİVERSİTE CAMİİ OKUMA SALONUNDA YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap Oku-Yorum Projesi toplantısı yapıldı. Pazarlar İlçe Müftülüğü din görevlileri Kitap Oku-Yorum Projesi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “Mescid-i Aksa, Arz-ı Mevud ve Siyonizm” (TDV İslam Ansiklopedisi) maddeleri ile Diyanet Aylık Dergi Ocak-2024 Sayısının müzakeresi yapıldı.

Kitap Oku Yorum Projesi Genel Koordinatörü Akşinik Köyü Camii 4/B İmam Hatibi Hasan OLGUN : “Başkanlığımızın talimatı gereği Kitap Oku-Yorum toplantımızı yaptık. Bu toplantımızda, Başkanlığımız tarafından belirlenen TDV İslam Ansiklopedisindeki maddeleri ve Diyanet aylık dergiyi daha önce okuyup şimdi de müzakeresini yaptık.

NEHİRDEN DENİZE ÖZGÜR FİLİSTİN temasıyla okurlarla buluşan Diyanet aylık dergide; Kadim Şehir Kudüs, Manevi Bağlarımız Açısından Arz-ı Mukaddes ve Kudüs, Rahmet ve Mağfiret Mevsimi Üç Aylar vb. gibi pek çok konuda güzel yazılar var.

Bütün arkadaşlarımız görüş ve düşüncelerini açıkladılar. Yapmış olduğumuz değerlendirme ve yorumlama toplantısı verimli ve bereketli olmuştur.” değerlendirmesinde bulundu.