24.12.2020

Gölcük Yeni Camii açılışa hazır

İlçe Müftümüz Nurullah KOÇHAN, müftülüğümüz memuru Yahya AYHAN ile birlikte, Yenikent Beldesi Gölcük Mahallemizde yapımı devam eden ve ibadete açma aşamasına gelen camimizde, incelemelerde bulundu.

İmam Hatip Hasan YILDIRIM hocamızdan bilgi alan İlçe Müftümüz KOÇHAN yaptığı açıklamada;

“Camimizin ahşaptan yapılmış minber, mihrap ve kürsüsü ile avizesi ve halısı tamamlandı. Sırada inşallah Yenikent Belediyemiz tarafından yapılacak çevre düzenlemesi var. Camii inşaatımız, hayırsever kardeşlerimizin katkılarıyla kısa bir zaman diliminde açılışa hazır hale geldi. İnşallah camimizin açılışını İl Müftümüz Hüseyin DEMİRTAŞ'ın katılımlarıyla yapacağız. Yapılan işlerimizin borç ödemesi devam ediyor. Maddi anlamda ihtiyacımız var. Rabbim maddi ve manevi olarak destek olan tüm kardeşlerimizin hayırlarını kabul etsin. Hanelerine saadet, kazançlarına bereket ve ölmüşlerine rahmet diliyorum” dedi.

Camii inşaatına maddi destekte bulunmak isteyen hayır sahibi kardeşlerimizi bekliyoruz...