23.03.2024

İL MÜFTÜMÜZ VE MÜFETTİŞLERİMİZ İLÇEMİZDE İDİ

Başkanlığımız ramazan hizmetleri kapsamında İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK Hocamız, Başkanlığımız Başmüfettişi Murat ALKAN Hocamız, Müfettiş Hüseyin AKMAN Hocamız ve İl Müftü Yardımcımız Tahsin EKİM Hocamız ilçemize teşrif ettiler. Ulu Camimizde ikindi namazını eda ettikten sonra hocalarımız Müftü Halil Kemal Efendi 4-6 Yaş Kuran Kursumuzu ziyaret ettiler. Daha sonra Havva Ana Hafızlık Kız Kursumuzu ziyaret eden hocalarımız öğrencilerimize hitap ettiler, arzu ve taleplerini dinlediler. Kurstaki mükemmellikten ötürü kursu yaptıran hayırseverlerimize ve hocalarımıza teşekkür ettiler. Akabinde 6 Şubat Depreminde hayata veda eden Hatay İl Müftüsü İlçemizin Değeri Merhum Ömer Faruk BİLGİLİ Hocamızın Altınkent Köyümüzdeki kabrini ziyaret edip Kur’an-ı Kerim okudular, dua ettiler. Burada merhum hocamızın abisi Bünyamin BİLGİLİ Abimizi de ziyaret ettiler. Teravih namazını Üniversite ve Kavaklı Camilerimizde eda eden Hocalarımız üniversite öğrencilerimiz ve cemaatimizle hasbihal ettiler. Teravih namazı sonrası Müftü Ömer Faruk BLGİLİ Diyanet Gençlik Merkezimize geçen hocalarımız İlçe Kaymakamımız Hakan ALKAN Beyefendi’nin de teşrif ettiği programda üniversite ve liselerimizden oluşan öğrencilerimizle buluştular. Sohbet, ilahiler ve ikramın olduğu programdan sonra hocalarımız ilçemizden ayrıldılar. Gediz Müftülüğü olarak mübarek ramazan ayında ilçemize teşrif eden, hizmetlerimiz konusunda bizi teşvik ve rehberlik eden ve vatandaşlarımızla buluşan başta İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK Hocamız olmak üzere Başkanlığımız Başmüfettişi Murat ALKAN Hocamıza ve Müfettiş Hüseyin AKMAN Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.