09.10.2020

HAFIZLARIMIZI KAYMAKAM HASAN ÇİÇEK MAKAMINDA KABUL ETTİ

Kaymakam Hasan ÇİÇEK; İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR, İlçe Vaizi İsmail Hakkı GÜL, Kur’an Kursu Yöneticisi Esma KOÇ ve Müftülük V.H.K.İ İsmail İLERİ ile birlikte Emet Müftülüğümüze bağlı Süleyman Serdaroğlu Hafızlık Erkek Kur’an Kursu ve Cevizdere Şehitleri Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimini Başarıyla tamamlayarak icazeti hak edip mezun olan İsmail Talha ÇAKIR, Ahmet EREL, Harun Beytullah ÇAMURLU, Serhat PARLAK, Vesile Sena ÖZÇELİK, Hasibe Nur ATAMAN, Habibe AKKUL, Sümeyye BEKMEZCİ’yi makamında kabul etti.

Kaymakam Hasan ÇİÇEK, İlçe Müftüsü ve öğrencilerden eğitimler ile ilgili bilgi alarak öğrencilerimize hitaben; kendilerini her alanda yetiştirmelerini, farklı kaynaklardan çok kitap okumalarını, becerilerine göre hobi geliştirmelerini, özellikle yabancı dil eğitimi ile bilgisayar kullanımı hususunda kendilerini çok iyi yetiştirmelerini ve Kur'an-ı Kerimi ezberleyerek Hafız olmanın yanında Kur’an Ahlakını yaşamlarına aktararak çevrelerine örnek kişiler olmaları gerektiğini söyledi ve Hafızlığını tamamlayan öğrencilere başarılarından dolayı plaket ve hediye takdim etti.

İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR da Hafızlık Eğitimi ve çalışmalar hakkında bilgi vererek Hafızlarımızın ilçemizin manevi sigortası olduğunu, öğrencilerimizin Kur’an Kurslarımızda Hafızlık Eğitimi yanında Ortaokul ve Lise Eğitimlerine devam ettiklerini, hem dini hem fenni eğitimi birlikte görürken, Kütahya İmam Hatip Liseleri ve Ortaokullar arası yapılan yarışmalarda da her yıl farklı alanlarda derece aldıklarını söyledi.