09.10.2020

HAFIZLARIMIZI BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN DOĞAN MAKAMINDA KABUL ETTİ

Emet Müftülüğümüze bağlı Süleyman Serdaroğlu Hafızlık Erkek Kur’an Kursu ve Cevizdere Şehitleri Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayarak icazeti hak edip mezun olan İsmail Talha ÇAKIR, Ahmet EREL, Harun Beytullah ÇAMURLU, Serhat PARLAK, Sümeyye BEKMEZCİ, Vesile Sena ÖZÇELİK, Hasibe Nur ATAMAN ve Habibe AKKUL İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR, İlçe Vaizi İsmail Hakkı GÜL ve Kur’an Kursu Yöneticisi Esma KOÇ’u Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN makamında kabul etti. Ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin DOĞAN Hafızlarımızın yetiştirilmesi ve başarılarından dolayı ilçemiz adına mutlu olduğunu, her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını söyleyerek öğrencilerimize birer tane çeyrek altın hediye etti.

İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR da Hafızlarımızın ilçemizin manevi sigortası olduğunu, öğrencilerimizin Kur’an Kurslarımızda Hafızlık Eğitimi yanında Ortaokul ve Lise Eğitimlerine devam ettiklerini, hem dini hem fenni eğitimi birlikte görürken, Kütahya İmam Hatip Liseleri ve Ortaokullar arası yapılan yarışmalarda da her yıl farklı alanlarda derece aldıklarını söyledi.

İlçemizde Hafızlık eğitimi veren Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimizin hafızlık sınavlarında her yıl göstermiş oldukları başarılar öğrenci velilerine sevinç, müftülüğümüze onur, ilçemiz adına gurur vericidir.