07.10.2020

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

1 – 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklerimiz devam ediyor. Her zaman olduğu gibi Camiler ve Din Görevlileri Haftasında da müftülük personelimiz geçmişlerimizi unutmadı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklerimiz kapsamında İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR, Merkez Babukbey Camii İmam Hatibi Halil KILIÇ, Merkez Kaynarca Camii İmam Hatibi (Diyanet Sen Emet Temsilcisi) Kadir TURAN, Merkez Garaj Camii İmam Hatibi Ferhat YILDIRIM, Merkez Akpınar Camii İmam Hatibi Mustafa ŞİMŞEK, Merkez Sanayi Camii İmam Hatibi Mustafa MACIR ve Merkez Çavuşoğlu Camii Müezzin Kayyımı Hakkı HASTÜRK’ten oluşan heyet Emet İlçe Mezarlığını ziyaret ederek tüm geçmişlerimiz için Kuran okudular. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle başta rahmetli olan din görevlilerimiz ve sonrasında tüm geçmişlerimiz için müftülük personelimizce okunan üç hatmi şerif ve mezarlıkta okunan Kuran-ı Kerimin dualarını İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR yaptılar.