26.10.2022

ŞİİR YARIŞMALARI DERECELERİ

📍 DÖKTÜKLERİ AKIL TERİ ve KALEMLERİNDEN SÜZÜLEN ANLAMLI CÜMLELERİ SAYESİNDE HEDİYELERİNE KAVUŞTULAR.

2022 Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Dumlupınar İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ‘Ortaokul ve Lise Öğrencileri Arası Şiir Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

İlçe Müftülüğümüz tarafından, "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" temasıyla kutlanan hafta kapsamında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i (s.a.s.) daha iyi tanımak, anmak, anlamak ve hayatı onunla anlamlandırmak, gönüllerdeki sevgisini canlı tutmak, inşa ettiği toplumun dinamiklerini ortaya koymak, vefa, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yaygınlaşmasına ve dini duyarlılığın artmasına katkı sağlamak amacıyla şiir yarışması düzenledi.

Ortaokul kategorisinde düzenlenen yarışma sonucunda

1.  Yunus Emre IŞIK
  2. Melahat GÜRBUNAR

3. Emine Nur YÜCEL

----Lise kategorisinde düzenlenen yarışma sonucunda

1.  Cemile ÖZKILIÇ

2. Yaşar ÖRKMEZ

3. Vahide KARABULUT

Öğrencilerimize hediyeleri, İlçe müftüsü Sn. M. Emin OLGUN tarafından takdim edildi.

Sn. Müftümüz, dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ederken yaptığı konuşmada, "Müftülüğümüzün düzenlemiş olduğu şiir yazma yarışmalarına katkı ve katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Sizlerin bu önemli çalışmaya katkı sağlamanız geleceğimiz adına bizleri duygulandırdı. Eğitim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Müftülüğümüzün çalışmalarına, bizlere güç veriyorsunuz, hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Muhterem ana babalarınıza ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.