07.06.2022

İlçe Müftülüğüne M.Emin OLGUN Atandı

Balıkesir Ayvalık ilçe vaizi iken yapılan müftülük sınavında başarılı olan M.Emin OLGUN Kütahya Dumlupınar İlçe Müftülüğüne atandı.

Atandığı müftülük görevi ile ilgili açıklamalarda bulunan M.Emin OLGUN;

“Rabbimizin fazlı ve ihsanı ile Diyanet İşleri Başkanlığının uhdemize tensip ve tevdi ettiği müftülük görevine 31.05.2022 tarihi itibari ile başladım.

Rabbimizin rızası doğrultusunda vatandaşlarımıza sahih dini bilgileri aktarmak için çalışacağız. Camilerimizde, Kur’an Kurslarımızda merasim ve cemiyetlerde halkımızın arasında din hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmeye gayret göstereceğiz.

Ecdadımızın bizlere kadar gelmesine vesile oldukları dini-i mübini İslamı ve Kur’an hizmetlerini peygamber efendimizin varisleri olarak bizlerde gelecek nesillere aktarmak durumundayız.

En başta Rabbimizin inayetiyle din gönüllüsü görevlilerimizin gayretleriyle ve halkımızın destekleriyle birlik beraberlik içerisinde Rabbim bizleri islama hâdim eylesin. Peygamberimizin (sav) ifadesiyle bizleri bir binanın birbirine kenetlenmiş tuğlaları gibi yekvücut eylesin. Her türlü tefrikadan muhafaza eylesin” dedi.