19.03.2021

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİNİN 106. YIL DÖNÜMÜ ÇAVDARHİSAR DA YAPILAN TÖRENLERLE KUTLANDI.

18 Mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü Çavdarhisar da yapılan törenlerle kutlandı.
     Çavdarhisar İlçe kabristanlığında bulunan Şehitlik ziyaret edilerek dualar edildi. Şehit mezarları ziyaret edilerek Din Görevlisi arkadaşlarımız tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu ve dualar edildi.
     Kaymakam Armağan YAZICI, Belediye Başkanı Halil BAŞER, İlçe müftümüz Erkan AKSU ve kurum amirleri ile birlikte ülkemizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz, Şehit Halil İbrahim BALIK ve Şehit Kamil GEZER' in mezarlarını ziyaret etti. İlçe Müftüsü Erkan AKSU  tarafından dua edildi.