10.02.2021

ÇAVDARHİSAR’DA TÜRKİYE DİYANET VAKFI ÖNDERLİĞİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ADAK VE ŞÜKÜR KURBANI ETİ DAĞITILDI

Çavdarhisar ilçemizde Diyanet Vakfınca  ilçe merkezimiz ve köylerimizde olmak üzere toplam 28 ihtiyaç sahibi aileye adak, akika ve şükür kurbanı dağıtıldı .

Diyanet Vakfı Çavdarhisar Şube Başkanı ve İlçe Müftümüz sayın Erkan Aksu ; kurban döneminin yanı sıra yıl boyunca hayır sahiplerinin bağışladığı adak, akika ve şükür kurbanlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.

İlçe Müftümüz Aksu ,” Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezine bağışlanan adak kurbanlarını teslim alarak din görevlilerimiz ve gönüllüler aracılığıyla ilçe merkezinde ve köylerimizde yardıma muhtaç ailelere ulaştırdık. Bağışçılardan ve bu iyilik hareketini destekleyen,sebep olan herkesten Allah razı olsun” dedi.