14.06.2016

Aslanapa İlçe Mütülüğü tarafından 2016 yılı Ramazan ayı münasebetiyle askıda ekmek kampanyası başatılmıştır.

İlki  2015  yılında  başlatılan Askıda  Ekmek kampanyasının bu yıl ikincisi  gerçekleştiriliyor.

Aslanapa İlçe Mütülüğü  tarafından 2016 yılı Ramazan ayı münasebetiyle askıda ekmek  kampanyası başatılmıştır.

İlçede  hizmet veren  ekmek fırını işletmecisi  ile  görüşen İlçe Müftüsü İsmail KUTLU vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi kişilerin  Ramazan ayı boyunca  ekmek ve pide ihtiyaçlarınınkarşılanması için "Askıda Ekmek"  kampanyası  başlattıklarını ilçe halkına vaazlarda duyurmuştur.

Müftülüğümüzün önderliğinde başlatlan bu hayırlı hizmete isteyen varlıklı  kişilerde de destekte bulunmaktadırlır.