16.02.2021

PANDEMİ DÖNEMİNDE YARDIMLAŞMA

Konu ile ilgili olarak İlçe Müftümüz Muammer BORLU şu bilgileri vermiştir;
           Altıntaş İlçe Müftülüğümüz covid-19 salgını sürecinde yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyerek ilçe merkezi ve köylerinde bulunan 56 ihtiyaç sahibi aileye 250 TL’lik temel gıda maddelerinden oluşan kolilerin dağıtımını yaptı.  21 koli köylerde 35 koli yardım ise İlçe Merkezinde ki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize dağıtıldı. Bu sıkıntılı pandemi döneminde ilçe müftülüğümüz olarak vatandaşlarımızın katkılarıyla oluşturulan yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim edilmiştir. Peygamberimiz “Komşusu açken tok olarak sabahlayan bizden değildir.” Düsturu doğrultusunda İlçe Müftülüğümüz olarak bu süreçte bir nebzede olsa yaralara merhem olmak için başlatılmış olan bir çalışmadır. Allah Teâla bu projeye destek olan bütün kardeşlerimizden razı olsun. Mevla biran önce bu korana virüs belasından bizleri kurtarsın inşallah.