16.02.2021

HAFIZLIK YATILI KIZ KUR'AN KURSUMUZUN BİR HAFIZI DAHA İCAZETİNE KAVUŞTU

İlçemiz Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencilerinden Sultan ESKİKÖY; ilköğretim okuluna devam ederken hafızlığını da 3 yılda tamamlamıştır. 2015 yılında hafız yetiştirmeye başlayan kursumuzun 7. hafızı olmuştur. Temmuz ayında düzenlenen hafızlık tespit sınavına katılarak başarılı olan Sultan ESKİKÖY hafızlık belgesini İlçe Müftümüz Sayın Muammer BORLU’nun elinden almıştır.

İlçe Müftümüz Sayın Muammer BORLU; hafızlığını tamamlayan Sultan ESKİKÖY’ü ve ailesini tebrik ederek, hayatları boyunca Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in emir ve yasaklarını ve Peygamber Efendimizin (S.a.v) sünnetini hayatlarında tatbik etmeleri temennisinde bulundu. Bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve başarılar diledi.