13.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN’den Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, Şube Müdürü Mehmet Ali ÖZDEMİR, özel büroda görevli Hüseyin TANRIVERDİ ve Sancaktar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Gökhan ARI; İlçe Müftümüz Muammer BORLU'yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getiren İlçe Müftüsü Sayın MuammerBORLU; İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN’e, Altıntaş’a yeni atanan şube müdürlerimize ve tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline 2020-2021 eğitim öğretim döneminde sağlıklı, huzurlu ve verimli, hayırlı çalışmalar dileklerinde bulundu.