01.10.2018

ÖĞRENCİMİZ RUVEYDA KAYA HAFIZLIĞA İLK ADIMINI ATTI

İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Projesi kapsamında; Kavaklı Kız Kur'an Kursu ve Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencimiz Rüveyda Kaya hafızlıkta ilk dersini bugün verdi. Bu proje kapsamında şimdiye kadar en erken hafızlığa başlayan öğrencimiz oldu.  Bu vesileyle Öğrencimiz için Kavaklı Kız Kuran Kursumuzun salonunda HAFIZLIĞA BAŞLAMA Prgramı düzenlendi.
Programa İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ORHAN, Müftülük Şube Müdürü Yusuf ŞENER, Vaizlerimiz Ahmet YÜREKLİ ve Hüseyin BUROĞLU, Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus BAŞÇI, Kavaklı Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Elif TAŞDEMİR, kurs hocaları, Öğrencimizin Velisi ve Kurs arkadaşları katıldı.
Öğrencimiz ilk Hafızlık dersini salonda herkesin huzurunda İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin AKSOY'a verdi.
Öğrencimizi, hocalarını ve yetiştiren ailesini tebrik ediyoruz.
İnşallah kısa zamanda hafızlık tacını da giymek nasip olur