08.08.2018

AĞUSTOS AYI TOPLANTIMIZIN KONUSU VEKALETLE KURBAN KESİMİ

“Kurbanını paylaş kardeşinle yakınlaş” sloganıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen 2018 yılı “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi Organizasyonu’nun daha geniş kitlelere ulaştırılmasının sağlanması amacıyla personele yönelik tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye Kültür Sarayında tertip edilen toplantı Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi İbrahim AKSOY’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi sinevizyonunun izlenmesinin ardından Yaz Kur’an Kursları öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler  Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvasına katılan camilerimizin görevlilerine belgeleri İlçe Müftümüz tarafından takdim edildi.

Daha sonra İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY ve İlçe Vaizi Hüseyin BUROĞLU tarafından Türkiye Diyanet Vakfının faaliyetleri ve 2018 yılı “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi Organizasyonu” hakkında personelimiz bilgilendirildi.

Ayrıca İlçemiz Vaizi olarak görev yapmakta iken Kastamonu Hanönü İlçe Müftülüğüne atanan Vaiz Bayram Yılmaz da  personelimizle vedalaştı.