25.05.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN EMEKLİ PERSONELİMİZE İFTAR

İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi tarafından Emekli Din Görevlilerimiz,Şehit ve Gazi Aileleri,İlçemizdeki İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi İdarecileri, Kur'an Kursu ve Cami Dernek Yöneticileri, Hatimle Teravih Namazı kıldıran görevlilerimiz ve STK Mensuplarına yönelik Levend Düğün Salonunda iftar programı düzenlendi.İftarın ardından katılımcılara hitap eden İlçe Müftümüz Hüseyin Aksoy “Yıllardır halkımıza hizmet eden emektar din görevlilerimizle birarada olmanın onurunu yaşıyoruz, İnşaalah bu davetlerimiz hep devam edecek .Hepinize sağlık sıhhat diliyorum, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi .Emekliler adına söz alan M.Ali Cengizgil de; Programa katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.