14.04.2018

MİRAÇ KANDİLİNDE CAMİLER DOLDU TAŞTI

Miraç Kandilini idrak ettik. Tavşanlı'da Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlar camileri doldurdu. İlçemiz genelindeki tüm camiler doldu taştı. Cami dışlarına kadar taşan kalabalıklar camilerde dualara eşlik etti.   Kandil dolayısıyla Arifağa Camiinde Müftülüğümüz ve Tavşanlı Belediyesince ortaklaşa program düzenlendi. Yatsı Namazından önce Kocaeli Diyanet Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Dr.Fethi Ulugöl’ün  vaazıyla başlayan program namazdan sonra İstanbul Mihrimah Sultan Camii İmam Hatipleri Kurra Hafız Mustafa Altın ve Kurra Hafız Kasım Kuzyurt  ile İlçemiz Merkez Erkek Kur'an Kursu Öğreticisi İbrahim Aksoy’un sunduğu  Kur'an Ziyafeti, Kaside ve İlahilerin  ardından İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY'un duasıyla tamamlandı.Namazdan sonra katılımcılara Tavşanlı Belediyesi tarafından Kandil Simidi ikram edildi.