01.02.2018

ZEYTİN DALI GENÇLİK EĞİTİM KAMPI

Tavşanlı Müftülüğümüzce düzenlenen " GENÇLİK KAMPI" Göbel Kaplıcalarında başladı. Adını “ZEYTİN DALI”olarak koyduğumuz bir hafta sürecek kampımız üç ayrı gruptan oluşuyor. Bu gruplar lise erkekler, ortaokul erkekler ve lise kız grupları olmak üzere ayrı ayrı zaman dilimlerinde gerçekleşecek. Kampımızın İlk ziyaretçileri Kaymakamımız Yüksel Kara,Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ali Bey idi.
İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY kampla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi : “Bu kampın yapılmasında emeği geçen gayret gösteren Cami görevlileri hocalarımıza bizi destekleyen kaymakamımız Sayın Yüksel Kara ve Tavşanlı belediye başkanımız Mustafa Güler Beylere ayrıca teşekkür ediyoruz. yine bu kampa Maddi manevi destek sağlayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Şu anda vatanımızın milletimizin Birliği dirliği selameti ve sınır güvenliği için çarpışan Vatan müdafaasında bulunan bütün mehmetçiklerimize Selam ve dualarımızı gönderiyoruz Dualarımız Onlarla.Bu vesileyle de kampımızın ismini "Tavşanlı Müftülüğü Zeytindalı Gençlik Kampı" olarak belirledik.
Amacımız geleceğimiz olan gençlerimizi Kur'an'a, sünnete, Vatanına milletine bayrağına ezanına ve bütün mukaddesatına sadık bir nesil olarak yetiştirmektir. Rabb'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.”