19.01.2018

İL GENELİ İMAM HATİP ORTAOKULLARI VE LİSELERİ ARASI KUR’AN VE EZAN OKUMA YARIŞMALARINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

İl geneli İmam Hatip Ortaokulları arasında yapılan Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma  yarışmasında dereceye giren Şeyh Edebali ve Fatih İmam Hatip Orta Okulu ve aynı zamanda Kavaklı Kız ve merkez Erkek Kur'an Kursu hafızlık proje  öğrencileri ödüllendirildi.

Ayrıca İl geneli İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmasında dereceye giren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de ödüllendirildi.
 İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY, okulları ayrı ayrı  ziyaret ederek Müftülüğümüzün hediyelerini okul idarecileri ile birlikte öğrencilerimize takdim etti.