23.11.2017

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzün organizesi ile Kavaklı Kız Kur'an Kursunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber yürütülen "HAFIZLIK PROJESİ"nde görev alan öğretmenlerimize yemek programı düzenlendi. Programa "Hafızlık Projesi "uygulayanYatılı Hafızlık Kur'an Kurslarımızın Öğreticileri, Fatih ve Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve idarecileri ile İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER ve İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerimiz tarafından öğretmen ile ilgili şarkı ve şiirler okundu. Program Okul Müdürleri,İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER ve İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR'a günün anısına çiçek takdimiyle sona erdi.