12.10.2017

GÜRAĞAÇ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU TÖRENLE AÇILDI.

Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesi "4-6 YAŞ KUR'AN KURSU" törenle açıldı. Gürağaç Kur’an Kursu binasının birinci katında 4-6 yaş grubuna hizmet verecek olan  kurs minik öğrencilere  hitap edecek şekilde düzenlendi. Kursun açılışına Kaymakam Yüksel KARA, Tunçbilek Belediye Başkanı Agâh AŞKIN, İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY, Dernek Başkanı Ali Balım, Öğrenci Velileri ve  Gürağaç halkı katıldı.
İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY ;” Bu programda bizi yalnız bırakmayan ve kursumuzun hizmete hazır hale getirilmesinde desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Yüksel KARA'ya, Tunçbilek Belediye başkanı Agâh AŞKIN'a dernek başkanı Ali Balım'a Gürağaç halkına ve bu uğurda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Rabbim bu kursumuzda geleceğimiz olan yavrularımızın İslam ahlakıyla ve vatan ve millet sevdasıyla yetişmelerini nasib etsin” şeklinde konuştu.