22.04.2017

DİN GÖREVLİLERİNE VE İ.H.L. ÖĞRETMENLERİNE KUR'AN ZİYAFETİ

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 22 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 14.30’da Kız İ.H.L.Konferans Salonunda İmam-Hatip, Müezzin Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticileri,  İmam Hatip Ortaokul ve Liselerinin öğrenci ve Meslek Dersleri Öğretmenleri, Tavşanlı'daki okullarda  görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerine yönelik Kur'an Ziyafeti programı düzenlendi.

Program Kütahya Bölge Yatılı K.Kursu Öğreticisi İsmail HANGÜN’ün Kur’an tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasın İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY yaptı. Daha sonra Kütahya Nuruosmaniye Camii İ.H. Hayati ATALAY, İstanbul Bağcılar Camii İ.H.Mustafa KIZILCAOĞLU, İstanbul Üsküdar Mihrimah Sultan Camii İ.H. Kasım KUZYURT ve Tavşanlı Sultan Selim K.Kursu Öğreticisi  İbrahim AKSOY katılımcılara muhteşem bir Kur'an Ziyafeti sundular.

Programa İlçemizdeki İmam Hatip Ortaokul ve Liselerinin Müdürleri, Öğretmen.Öğrenci ve Din Görevlilerinden yaklaşık 400 kişi katıldı.