22.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASININ FİNALİ KUR'AN ZİYAFETİ VE HAFIZLIK MERASİMİ İLE TAÇLANDI.

Kutlu Doğum Haftasının Final programı 22 Nisan 2017 Cumartesi akşamı Belediye Kültür Sarayında Kur'an Ziyafeti ve Hafızlık Merasimi ile noktalandı.

Kur’an tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını  İlçe Müftüsü Hüseyin AKSOY yaptı.Merkez Erkek (Kavaklı) Kur’an Kursunu tanıtan sinevizyon gösteriminin ardından İstanbul/ Bağcılar Camii İ.H.Kurra Hafız Mustafa KIZILCAOĞLU, İstanbul Üsküdar Mihrimah Sultan Camii İ.H. Kurra Hafız Kasım KUZYURT ve Tavşanlı Sultan Selim K.Kursu Öğreticisi Kurra Hafız  İbrahim AKSOY katılımcılara muhteşem bir Kur'an Ziyafeti sundular.

Daha sonra (Kavaklı)  Merkez Erkek Kur’an Kursunda Hafızlığını tamamlayan 5 öğrencimiz için de Hafızlık Merasimi yapılarak öğrencilere Onur Belgesi, babalarına Teşekkür Belgesi verildi. Ayrıca Hafız öğrenciler Tavşanlı Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi, Kavaklı Eğitim Kültür Dayanışma Derneği ve Diğer Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Tavşanlı Esnaflarınca çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Duygulu anların yaşandığı ve Tavşanlı halkının yoğun ilgi gösterdiği programa Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa KUTLU, Diyanet Kütahya Evliya Çelebi Eğitim Merkezi Müdürü Fatih KARAZEYBEK, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin DÜLGER, Belediye Başkan Vekili Mehmet ATABAY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, GLİ Müessese Müdürü Mustafa ÇOKUSLU, KYK Arslanbey Yurdu Müdürü Ahmet TAŞ, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, STK Temsilcileri, Din Görevlileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.