20.04.2017

KUTLU DOĞUM KONFERANSI

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Kütahya İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR’ın  katıldığı “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” Konulu Konferans 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 20.45'de Belediye Kültür Sarayında  gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Sinevizyonu ve Röportaj Filminin gösteriminin ardından Din Görevlilerimizden oluşan İlahi Korosu tarafından İlahi ve Kaside dinletisi sunuldu. İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY programın açılış konuşmasını yaptı. Ardından Kütahya İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR tarafından “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu  konferans verildi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY ve Belediye Başkan Vekili Ali ÖZDEN tarafından Kütahya  Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR’a  günün anısına gül  takdim edildi.

Program sonunda katılımcılara 40 Hadis Kartelası ve  Gül dağıtımı yapıldı.