10.09.2019

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticileri Eğitime Hazır

Kütahya Müftülüğü tarafından 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında görev alacak öğreticilerin alana yönelik formasyon bilgilerini geliştirmek amacıyla Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenledi.

Vahitpaşa Yazma Eser Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen seminere İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlileri, Müftü Yardımcıları ve İl genelinde görev yapacak olan Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Hüseyin Hazıralar 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında görev yapan öğreticilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek;”4-6 yaş grubu kurslarımızda bize emanet edilen çocuklarımıza sevgiyi, merhameti, paylaşmayı, bizi biz yapan değerleri öğretiyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız 4-6 yaş grubu eğitimini önemli bir fırsat olarak görüyor ve bu alandaki çalışmaları önemsiyor.” Diye konuştu.

4-6 yaş öğrenci grubunun dinamik ve sürekli yenilenmeyi gerektirdiğini belirten İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar; “Öğrencilere daha verimli bir hizmet sunmak için çalışıyoruz. Hedefe ulaşmak için sahasında uzman öğretim görevlilerinin bilgi birikim ve tecrübelerinden istifade etmek amacı ile Eğitim Fakültesi ile işbirliği yaparak bu semineri düzenledik. Bu vesile ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının bütün öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.