23.06.2017

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Türkiye Diyanet Vakıf Kütahya Şubesi tarafından, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar programı düzenlendi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, Şehit Aileleri ve Gazilerimiz, Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftülerimiz, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa UĞUR, İl Emniyet Müdürü Hasan ÇEVİK ile Daire Müdürleri katıldılar.

İftar programı öncesi Din Görevlilerimiz tarafından Şehitlerimizin ruhuna Kur’an Kerim okundu, dualar edildi. Sonrasında İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, iftar davetine icabet eden herkese teşekkür ederek, "Tüm şehitlerimizin üzerimizde hakkı var. Onlar bu güzel vatanı bize canları pahasına savunarak emanet bıraktılar. Biz de bu emanete sonuna kadar sahip çıkmalayız" dedi. Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine değinen İl Müftümüz hüseyin HAZIRLAR, Ramazan Ayının en güzel şekilde idrak edildiği bu akşamların sonrasında sağlık ve huzurlu bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

İftar sonrasında Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Asım OKAT, İl Müftülüğümüzün Şehitlerimizin ruhlarına ithafen okutulan Mevlid-i Şerif ve Kur'an ziyafeti ile Şehit aileleri ve gazilerimiz için tertip edilen İftar programından dolayı teşekkür ederek Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR’a Derneğin Şilt’ini takdim etti.

Program Aslanapa İlçe Müftümüz İsmail KUTLU'nun yaptığı dua ile sona erdi.