15.06.2017

Din Gönüllüleri Gönülleri Fethetti

Kütahya Müftülüğünde görevli Vaiz ve Kur’an Kursu öğreticilerinden oluşan Din Gönüllüleri yaptıkları yardımlarla yardıma muhtaç vatandaşların gönüllerini fethetti.

Kütahya’nın farklı mahallelerinde tespit ettikleri yetim, öksüz, şehit yakını ve mülteci yaklaşık 40 aileye ayni ve nakdi yardımda bulunan din gönülleri büyük bir memnuniyetle karşılandı. Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında hayır köprüsü olan Müftülük personeli kapı kapı dolaşarak yardımları ailelerin evlerine kadar ulaştırdılar. Sadece yardım ulaştırmakla kalmayan görevliler gittikleri ailelerle sohbet ederek onların dertlerini de dinlediler.

Ayrıca Din Gönüllüleri Ramazan Ayı içerisinde farklı tarihlerde iftar öncesi kendi hazırladıkları yemeklerle Şehit ve Mülteci ailelerini evlerinde ziyaret ederek onlara birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşattılar.