25.02.2017

El Bab Şehidi Selman ÇELİK Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'ın döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik memleketi Kütahya'da İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Onbaşı Selman Çelik için Ulu Cami'de tören düzenlendi. Törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Hava Er Eğitim ve Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Hava Piyade Albay Sait Yalınbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz,  Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur,  İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri, şehidin babası Süleyman Çelik, annesi Alime Çelik ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Selman Çelik'in cenaze namazını İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR kıldırdı. Ulu Cami'de İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şehit Uzman Onbaşı Selman Çelik'in Türk bayrağına sarılı naaşı defnedilmek üzere Merkez Kaynarca Köyüne götürüldü.

Şehit Uzman Onbaşı Selman Çelik dualar ve tekbirler eşliğinde Kaynarca Köyü Mezarlığında defnedildi.