24.02.2017

Gençlik Sabah Namazında Buluştu

İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, “Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Kütahya Ulucami'de gençlerle sabah namazında buluştu.

KYK ve Gençlik Merkezindeki gençler ile çeşitli Kur'an Kursu ve okullarda eğitim alan çok sayıda kız ve erkek öğrenci, heyecan ve coşku ile sabah namazına katıldı.

İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR'ın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, KYK İl Müdürü Feyzullah GAYRET ve Gençlik Merkezi Müdürü Ercan ŞİRİN’in de iştirâk ettiği sabah namazı programı Kur’ân tilâveti ile başladı.

İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, sabah namazını kıldırdıktan sonra gençlere hitap etti. Program, tesbihât ve dualarla sona erdi.

Programın ardından simit ikram edilen gençler, sabah namazında buluşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.