23.02.2017

İl Müftümüz Cami Dernek Başkanlarıyla İstişare Toplantısı Yaptı

İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR, Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde düzenlenen Cami Dernek Başkanları İstişare Toplantıs'ında dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Geniş katılımın olduğu istişare toplantısına İl Müftümüz'ün yanısıra İl Müftü Yardımcıları Ali Osman ORUM, Veysel KÜKREK ve Cami Dernek Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftümüz Hüseyin HAZIRLAR; "Sözlerimin başında hem zor zamanlarında hem de kolay zamanlarında hayatlarını camilerimize, mescitlerimize ve mabetlerimize adayan, camiler ve mescitler şehirlerin kenar köşelerine itilirken onları şehirlerin merkezine hayatın merkezine getirmeye çalışan, cami ve mabetleri inşa etmek için emek sarf eden bütün büyüklerimize; ahirete irtihal edenlere Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum. Berhayat olanlara da sıhhat ve afiyet içerisinde camilerimizi imar ederek, camilerimizin imar faaliyetleri ile hayatlarını sonlandırana kadar sıhhat ve afiyet içerisinde çalışmalar nasip etmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorm." dedi.

İl Müftümüz konuşmasında; “Camilerimizi şehrin, hayatın merkezine taşıyarak imar etmeliyiz” dedi.

Daha sonra söz alan cami dernek başkanları, il müftümüz Hüseyin HAZIRLAR'a toplantı vesilesiyle teşekkür ettiler.

Karşılıklı iyi dilek ve temnnilerin ardından il müftümüz Hüseyin HAZIRLAR'ın dernek başkanlarına,Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan Kitap hediye etmesinin ardından toplantı sona erdi.