17.01.2017

Türkiye Diyanet Vakfından İhtiyaç Sahiplerine Yardım

24. Yoksullarla Dayanışma Haftası kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıldı.

TDV Kütahya Şubesi olarak; Türk, Afganistan, Somali ve Iraklı ailelerden ve nüfus yoğunluğu en yüksek olanlardan başlayarak 53 aile tespit edilmiş, bu ailelere alış-veriş kartı ve nakit yardım yapılmıştır.

13 Ocak 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen yardımlar çerçevesinde TDV Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel KÜKREK, İl Müftü Yardımcısı Ali Osman ORUM, Müftülük Vaizi Meltem GÜNDÜZ, TDV Kütahya Şube Yöneticisi Mustafa Cihan DÖNMEZ ve Şube Personeli Ramazan ÇAKIR, tespit edilenler arasından 5 aileyi evlerinde ziyaret ederek, Türkiye Diyanet Vakfının ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduğunu belirttiler.