19.09.2016

Kur’an Kurslarında 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları Başladı.

Müftülüğe bağlı tüm Kuran Kurslarımızda 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı temel ve ek programları için öğrenci kayıtları başlamıştır.

Hafızlık yapılan Kuran Kurslarında da öğrenci kayıtları yapılmakta ve dersler devam etmektedir.

Bu arada İlimiz merkezinde faaliyetlerine devam eden Bölge Erkek Kuran Kursunda 19.09.2016 pazartesi günü saat: 10:30’ da, bayan öğrencilerin eğitim gördüğü Dörtyol Hayme Hatun Kuran Kursunda ise aynı gün saat: 14:30’ da İl Müftü Yardımcısı Ali Osman ORUM ve Personel Şube Müdürü Yusuf TAVUKÇU’ nun katılımıyla açılış programı icra edildi.

Her iki Kuran Kursumuzda İl Müftü Yardımcısı Ali Osman ORUM "Kuran Kursu Eğitiminin ve Öğreticiliğinin ÖEnemi” konusunda öğrenci ve öğreticiler huzurunda bir konuşma yaptı.