19.07.2016

Kütahya İl Müftüsü H. Yusuf GÜL’ den Kur’an an Kursu Öğreticilerine Teşekkür Plaketi

Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında Kur’an kursu öğreticisi olarak görev yapan Şerife IŞIK, Ayşe DEMİRTAŞ ve Melek YEŞİL KYK’ ya bağlı Kütahya’da bulunan Kız Öğrenci Yurtlarına Yurt müdürü olarak atanmaları sebebiyle görevlerinden ayrılmışlardır.

15 Temmuz 2016 tarihinde görevinden ayrılan Kur’an Kursu Öğreticilerine görevlerindeki özverili ve başarılı hizmetlerinden dolayı “Teşekkür Plaketi” veren Kütahya İl Müftüsü H. Yusuf GÜL, yeni görevlerinde de başarılar diledi.

Yeni müdürler, bu durumdan çok duygulandıklarını, yeni görevlerinde de ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Müftü GÜL’ den helallik dileyip başarılı olmaları için dua istediler.